15. jaanuar 2008

Uus aasta tuleb parem...




Nagu järjekordne arvamus näitas on inimesed aasta alguses küllaltki positiivselt meelestatud. Enamus loodab siiski et alanud aasta tuleb parem kui eelmine ja vaatamata elu kallinemisele ootab meid siiski helge tulevik. Kes siis nii ikka loota ei tahaks. Positiivsus ongi ju üks edasi viivaid jõude.
Olen minagi positiivselt meelestatud. Mitte ainult aasta ei alanud hästi, vaid ka juba vana aasta lõpp oli täis positiivseid elamusi. Üks neist oli muidugi tõestus, et mulle meeldivad blondid poisid :P

Aasta algus on samuti olnud küllaltki meeldiv ja seikluste rohke. Sellesse paari nädalasse on jäänud palju meeldivaid uusi tutvusi, seksi ja isegi romantikat. Esile tõstaks eriti hiljuti toimunud saunaka, mis kahjuks jäi küllaltki lühikeseks. Aga vähemalt oli paljutõotav... Kui ma poleks pidanud sealt nii vara lahkuma, arvan, et oleks meeldiv elamus jäänud terveks aastaks. Nüüd on siis põhjust varsti uus saun organiseerida ja siis võtan küll kolm "kõikidest kohustustest vaba" päeva ;)

Lõpetuseks luban- vaatamata sellele, et ümberringi kõik aina kallineb minul küll esialgu plaanis pole hinda tõsta :D Küll sellest hinnatõusust üle saame. Ja kui tunne on et enam ei taha, ei saa ja ei jaksa võib ju alati meeldivalt tunnikese lõõgastuda ning kõik mured unustada ;) Meesterahvaid võin selles suhtes aidata- numbri leiate mu kodulehelt :D



2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tere!
Kui juba Soome keeles kirjutad, siis lase oma tekst mõne spelleriga üle, muidu kõlab see soomlasele samuti, nagu meie kuulutustelehel olev kuulutus "Ilus neju peppuga pakub mehi"
Sul on "Rates" lehel 7 soomekeelset sõna, millest 4 kallal võiks norida.
Võiks olla:
HELSINGISSÄ
Puoli tuntia / kerta 80 €
Tunti 150 €
Nähdään pian!

Patuingel ütles ...

Aitäh abi eest ;)