3. detsember 2007

Sexhibition 2007

Sai siis sellel aastal ära käidud erootikamessil Helsingi jäähallis. Päris vahva oli- muidugi eks suurelt osalt ka sellest tingituna, et see mul esmakordne selline messi kogemus :P Sai tiba ringi jalutatud, uuritud igasugu seksilelusid ja riideid ning ära vaadatud ka Sophia Rossi striptiisishow. Huvitav oli see, et striptiisi ajal oli saal puupüsti täis, aga kui peale striptiisi tuli ka dildoshow, siis kuuldus igalt poolt naiste nõudlikke hääli, et lähme nüüd minema... Minu meelest pole show vaatamises küll miskit häbeneda ;)
Põhiliselt olid külastajad muidugi soomlased, aga üsna palju oli kuulda ka eesti ja vene keelt. Ja kuna mu sõbranna käis messil ka eelmisel aastal, siis teadis ta öelda, et rahvast oli tunduvalt rohkem kohale tulnud. Kauba valik oli küllaltki üksluine, enamus lettidest ühed ja samad vibraatorid ning õlid. Endale ostsin sealt piitsa :D Mitte et ma nüüd hoogsalt kedagi piitsutama hakkaks, aga see lihtsalt oli nii nunnu. Veel oli seal üks päris armas jänese kujuga kliitori vibraator- nii umbes huulepulga suurune- natuke kahetsen, et seda ära ei ostnud... tore oleks olnud ju seda näiteks võtmehoidjana kasutada :P Kogu aeg kotis käepärast ;)
Mind aga natuke üllatas, et seal polnud absoluutselt mingit märki turvaseksist. Isegi vaatamata sellele, et üritus toimus Aidsi päeval :( Isegi kondoome ei müüdud, millestki muust rääkimata. Ja see oli nüüd küll väga suur miinus korraldajatele :(
Aga kokkuvõttes jäin käiguga rahule ning kogemuse võrra rikkam.

Kommentaare ei ole: