17. oktoober 2006

Mudimisega "sina" peale ;)

Nädala pärast hakkan siis massaazi kursustel käima. Mul vist selles suhtes lihtsam, et paar korda päevas saab praktikat ikka ;) Jõuludeks kursused läbi ja siis võin massaazipäkapikku mängida. Rääkisin oma plaanist kursustele minna ka ühe tuttavaga, kes soovitas kursuste asemel hoopis mõne massööri juurde õppima minna. Jah, mõte on hea, aga kursustelt saab ju ka mingi paberi. Ja siis kui olen juba vana ja väsinud ning põrutamiseks enam ei kõlba, äkki läheb siis just seda paberit vaja ;) Eks näis mis sellest välja tuleb- mul ju püsivust täpselt tunniks ajaks... Aga vähemalt päevakorda on see asi võetud ja alguski ära tehtud!

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Liiati annavad massööri paberid kindlust jätkata ka siis, kui riigiisadel lööb jälle pähe prostituutide külastamine kriminaliserida; nagu selle aasta algul juhtus. Igaüks võib öelda, et tema tuli massööri juurde. Aga masaazh oli nii hea, et armus ää ja massöör temasse kah.
Massaazh, armumine ja armunute armuaktid pole ju kriminaalkuritreod.

Anonüümne ütles ...

vaata aga vaata kijndlustame "vanduspäevi":-) no kõik ju teevad seda, kes mingi samba abil kes sebib väärtpabereid kes paneb põllutäie astelpaju kasvama... nadi arvab, et kui "pensioniks" on ports mõnusaid mälestusi, läbikäidud radu ja palju meeldivaid inimesi kohatud on maal tallatud aeg asjaette läinud. see muidugi võib olla ka väga nadiarvamus:-)