19. oktoober 2006

Vennasrahvaste sõprus: Soomlased

Kuna miskit huvipakkuvat (ja trükimusta kannatavat) pole viimasel ajal juhtunud, pean jälle mälestustest kirjutama. Seekord siis soomlastega seotud seiklustest. Tegelikult on neid tohutult palju, aga paneks mõned kirja, mis nüüd pähe kargavad. Ja mis aastateks meelde on jäänud.

Sõbranna käis Soomes baaris. Tuli tagasi ja oli endast väljas. Mingi mees oli tulnud baaris ligi ja hakanud jutustama: "Moi, mina olen Pete". Issand, miks ta mulle tuleb ütlema, et ta pede on? Kas ma olen tõesti nii meheliku olemisega naine?

Bordellis. Tuleb soomlane ja räuskab üle baari: "Kuka puhuu suomea?!" Vaatab siis üks tütarlaps talle otsa ja ütleb hästi rahulikult: "siin tüttod ei puhu midagi, siin tüttod imevad!"

Ja siis täiesti tavaline asi bordellis, kui soome seltskond on väikesed õlled juba ära joonud, tavaliselt kõik rahadki maksnud ja sätivad end tüdrukutega tubade poole, ütleb keegi: "Ja nüüd tüttot näitavad teile ruumid...." Ja kõik soomlased on näost valged- ruumis on teatavasti soome keeles laip :D

Ja siia lõpetuseks sobiks üks jutt, mida kuulsin umbes kümmekond aastat tagasi, aga ei oska öelda, kui tõestisündinud see olla võib. Soomlane ostab kaubamajast nahkkindad. Ja kassapidaja küsib: "panen kotti või vedaat heti käteen?"

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Hotellis: "Koristage ruum ära..."

Somm võib aru saada, et kaunistage laip ära :-D

Anonüümne ütles ...

Soomlastel on sihuke eksituste raamat kohe välja antud, päris paks ... 100-200 lk.

Anonüümne ütles ...

On teada, et oled oma amtiõdedest kõige targem ja loomingulisem.
Kas Sa kaaluks ehk mälestuste ja kogemuste kirjutamist memuaarideks? Sellest raamatust saaks hitt. Kümned tuhanded mehed on ju bordellide klientideks ja kui neist kasvõi veerand või 10 protsenti, okei, viis protsenti ostaks Su raamatu, oleks edu juba ette olemas.

Anonüümne ütles ...

Oh ei... Palun, ära enam anekdoote rääkida ürita.